Bent u nieuwsgierig hoe een kuurvoorbeeld met Anavar eruit ziet, of bent u benieuwd naar andere voorbeeldkuren van Anabolen of Anavar? Wij voorzien u graag van informatie.

Anavar is een veelgekozen middel bij mensen die nieuw zijn in de anabolen steroïden wereld. Dit komt omdat Anavar, ook wel bekend onder de naam Oxandrolon niet aromatiseert en het veiligste middel is als anabolen supplement. Bij een eerste kennismaking reageert het lichaam hier altijd maximaal op. Een lichte dosis Anavar is prima om het maximale te behalen. Een Anavar kuur voorbeeld met alleen Anavar bestaat uit drie maal daags 1 a 2 tabletjes oraal in te nemen. Het wordt afgeraden om een kuur langer te volgen in verband met leverschade. Bodybuilders en sportadviseurs adviseren dan ook om leverondersteunende middelen te slikken om de lever zoveel mogelijk te reinigen. Supplementen kunnen onder andere zijn: Mariadistel, liv52.

Een ander kuur voorbeeld kan zijn:

    • Dianabol tabletten kuurschema:

Dianabol is een zeer snel werkend anabool. Binnen een week zijn de resultaten al duidelijk zicht en voelbaar. Je zult merken dat je kracht toeneemt en je spieren zijn voller en groter. Dianabol wordt vaak toegepast om tijdens de bulk in korte tijd veel aan te komen in massa.

Week 1 tot en met 6 wordt er 50mg Dianabol geadviseerd. De inname momenten kunnen verspreid worden over de 3 dagdelen, ochtend, middag en avond. Bij een Dianabol kuur wordt er wel een nakuur geadviseerd. Als middel kan bijvoorbeeld nolvadex worden gebruikt. Vanaf week 7 tot en met week 10 kan er dagelijks 20mg nolvadex ingenomen worden voor het herstel van de eigen testosteron productie.

  • Anavar in combinatie met Winstrol

Deze combinatie wordt ook door veel liefhebbers gezien als een perfecte combinatie voor meer definitie in de spieren en meer spierhardheid. Bij deze kuur zal je ook een enorme krachttoename merken. In de zomermaanden wordt deze kuur veel gebruikt om de ideale ‘Beach look’ te creëren.

Week 1-6 50 mg wordt er 50mg Winstrol ingenomen. Dit kan verdeeld worden over de dagdelen ochtend, middag en avond. Ook bij deze kuur wordt er een nakuur aangeraden omdat het gebruik van Winstrol ervoor hebt gezorgt dat de eigen testosteron aanmaak tijdelijk onderdrukt word. Vanaf week 7 tot en met week 10 kan er dagelijks 20mg Nolvadex worden ingenomen om dit te herstellen.