Bent u geïnteresseerd in algemene informatie? of bent je aan het oriënteren naar een geschikte Anavar kuur voor vrouwen of mannen? Anavar, ook wel Oxandrolone genoemd kan zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden en kan in een kuur gecombineerd worden met andere middelen. Velen vinden het gebruik van dit middel erg prettig omdat het zo goed als geen bijwerkingen kent en hiermee perfecte beach look resultaten mee behaald kunnen worden.

Binnen de anabolen steroiden steekt Anavar er met kop en staart bovenuit wanneer je kijkt naar de mildheid en vrouwvriendelijkheid. Het gebruik van kent een zeer milde anabolische en androgene werking. Ook zorgt het ervoor dat het lichaam geen extra vocht vasthoud in een kuur, wat bij veel anabolen wel het geval is. Wanneer je in een Oxandrolone kuur zit zul je merken dat je lichaam razendsnel hersteld naar een intensieve sportsessie. Ook zullen wondjes op de huid sneller herstellen dan normaal. Dit is een van de redenen dat dit Oxandrolone redelijk prijzig is en ook in de medische wereld wordt gebruikt om de genezing bij brandwonden te versnellen. Een groot voordeel is dat spiermassa die is gewonnen niet zomaar zal verdwijnen. Deze is ruim een jaar blijvend. Voor sporters die de wens hebben om in een redelijk korte periode nog even de ultieme beach look te creëren is een oxandrolone kuur perfect. Het verminderd het vetpercentage, en met name het vet rondom de torso, en de spiermassa wordt juist vergroot. Ideaal om net voor de zomerperiode te cutten in combinatie met een Anavar kuur.

Kuur schema:

Een kuur schema duurt gemiddeld tussen de 6 tot 8 weken. De voorkeur gaat uit naar 6 weken, dit omdat het in de praktijk is gebleken dat de gewonnen spiermassa nog langer blijft zitten wanneer er kort wordt gekuurd. In een kuur schema kunnen ook meerdere middelen gecombineerd worden. De voorkeur gaat uit naar een middel welke op oliebasis is en welke geïnjecteerd moet worden. De reden hiervoor is om de leverbelasting zo laag mogelijk te houden. Orale middelen zoals Anavar en Winstrol werken belastend voor de lever, dit omdat de lever ons lichaam reinigt en de minder goede stoffen ons lichaam laat verlaten. Twee orale middelen in een kuur wordt daarom afgeraden. Wees lief voor je lichaam:)

Een normale dosis voor vrouwen is minimaal 10mg per dag. Luister goed naar je lichaam. Als jij vind dat je al goed resultaat boekt met 10mg, is het niet nodig om te verhogen. De dosis voor mannen start bij 20mg per dag met een maximum van 100mg per dag. De pilletjes kunnen verdeeld worden over 2 of 3 inname momenten bij het eten.