algemene informatie Anavar pillen

Anavar is een merknaam voor Oxandrolone en valt onder de categorie anabolen steroiden. Zowel mannen als vrouwen gebruike Anavar pillen om meer resultaat te boeken in kracht, uithoudingsvermogen en spiermassa. Ook wordt het gebruikt om vet te verliezen. Dit wordt ook wel cutten genoemd. Naast de populariteit van dit middel in de sportwereld, wordt Anavar in landen als Spanje, Bulgarije, Portugal of Polen ook verkocht in Apotheken als geneesmiddel om wonden sneller te laten genezen. Andere helende werkingen van Oxandrolone zijn het op gewicht komen bij zwakke mensen die moeilijk aankomen. Anavar zorgt in een korte tijd voor meer spiermassa en spierkracht vergroten. Het is dus eigenlijk een apotheek middel die zowel medisch als recreatief gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Het is niet voor niets het meest milde middel, het heeft geen anabolische eigenschappen, het geeft geen vochtvasthoudend effect en mensen voelen zich in een Anavar kuur topfit.
Anavar tabletten worden met water ingenomen. Vaak op 2 momenten op een dag. Dit heeft te maken met de halfwaardetijd in het lichaam (de snelheid waarmee de werkzame stof in het lichaam verdwenen is)

anavar-vrouw

Dosering

De aanbevolen dagelijkse dosering voor mannen en vrouwen is verschillend. Mannen kunnen een hogere dosis tolereren als vrouwen. De ideale dosis is afgestemd op het lichaamsgewicht en de wens. De halfwaardetijd in het lichaam bij Anavar is acht uur. Er wordt dus aangeraden om 1 of 2 keer per dag de aanbevolen dosis te nemen. Voor vrouwen ligt de dosering tussen de 10 en 40mg per dag. Om te starten is 10/20 mg prima. Bij mannen is de dosering tussen de 100 en 120mg per dag.
Het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren, wanneer jij van mening bent dat je mooie resultaten behaalt bij een lage dosis is het prima om op deze dosis te blijven. Mensen zijn snel geneigd om meer te nemen omdat zij dan denken dat je nog meer resultaat ziet. Dit kan inderdaad het geval zijn, maar voer de dosis met lichte mate op. Niet ineens x2 of x3 doseren.

Is Anavar veilig?

Anavar staat erom bekend dat het het veiligste en vriendelijkste middel is wat er op de markt is. Zoals elk geneesmiddel of anabole steroïde is het van belang om zorgvuldig gebruik van het middel in acht te houden. Met de juiste voeding en supplementen om bijvoorbeeld een vette huid kunnen veel bijwerkingen voorkomen worden. Orale middelen staan er echter helaas om bekend dat zij niet prettig voor de lever zijn. Dit wordt ook wel hepatotoxiciteit genoemd. Onze lever reinigt ons lichaam als het ware en als je teveel en te veel schadelijke stoffen uit bijvoorbeeld drugs, medicijnen en dergelijken inneemt is dat slecht voor dit orgaan. Houdt daarom de cyclus kort ca. 6 weken en slik de nodige supplementen of thee om de lever te ontgiften:)